AJL34

AJL34 смотреть последние обновления за сегодня на .

[FULL] Malam Kemuncak Anugerah Juara Lagu 34 | #AJL34

1304900
10413
2565
03:14:09
10.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Sumpah - Naim Daniel | #AJL34

3847291
45719
3289
00:04:09
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip | #AJL34

5361934
65070
6988
00:04:29
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Bangun - Aman Ra | #AJL34

3611771
29619
2746
00:04:08
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Ku Bersuara - Ernie Zakri | #AJL34

5043200
72304
11168
00:04:51
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Interlude Performance - Dato’ M. Nasir & Friends | #AJL34

3709421
21240
2865
00:15:37
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

The Colors of Voices - Persembahan Pembukaan | #AJL34

2111804
18348
2201
00:07:57
09.02.2020

Turut bersama Adibah Noor, Hazami, Black Hanifah, Misha Omar, Jaclyn Victor, Lah Ahmad, Liza Hanim, Marsha Milan, Asmidar, Salma Mentor, Apex Tajuddin, Pasya Mentor, Amir Masdi, Megat Mentor, Sarah Suhairi, Muna Shahirah dan Usop Mentor. Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

AJL34 | AINA ABDUL | SUMPAH

208872
3056
299
00:05:21
09.02.2020

Sumpah Penyanyi: Aina Abdul Komposer: Aina Abdul Penulis lirik: Aina Abdul

Drama Band AJL34 ala ala jokerrr

36671
406
67
00:04:43
10.02.2020

Tak tahu nak kata apa whoii ..haha

Anta Permana - Bob Yusof (dengan vokal penuh Dato' Sri Siti Nurhaliza) | #AJL34

2108740
22980
2763
00:04:03
10.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Peneman - Hazama The Penglipurlara | #AJL34

1520811
14245
1988
00:03:55
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

KEPUTUSAN PENUH PEMENANG | AJL 34

4304
48
3
00:09:45
10.02.2020

KEPUTUSAN PENUH PEMENANG | AJL 34

Rampas - Akim & The Majistret | #AJL34

1576288
12296
1453
00:05:13
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Dinda - Kumpulan Masdo | #AJL34

144443
1311
297
00:04:35
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Juara #AJL34 | Naim Daniel - Sumpah

1117166
16673
1333
00:03:50
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Drama Band Viral AJL 34 ~ Tengok Sebelum Dipadam

129306
1726
245
00:04:55
28.02.2020

Tiada di youtube TV3

AJL35 Medley - Hannah Delisha, Azmi Saat, Raysha Rizrose & Dean Eiman

5114546
92735
6170
00:06:25
28.02.2021

Subscribe to Valient Music: 🤍 #AJL35 Medley - Hannah Delisha, Azmi Saat, Raysha Rizrose & Dean Eiman 01. 7 Nasihat - Hannah Delisha 02. Belenggu Rindu - Azmi Saat & Raysha Rizrose 03. Gila - Hannah Delisha 04. Kau Sakiti - Dean Eiman 05. Peluang Kedua - Azmi Saat 06. Aku Bidadari Syurgamu - Dean Eiman 07. Gundah - Raysha Rizrose & Dean Eiman 08. Semalam - Raysha Rizrose 09. Eh - Azmi Saat & Hannah Delisha 10. Hati - Hannah Delisha 11. Jangan Khianati Aku - Azmi Saat 12. Hutang - All - Executive Producer: Airrol Azman & Dura Aiman Producer: Nik Yasmin, Khairul Hazwan & Alia Ramly - Special Thanks to: Archie Syukri, Reza Ramsey, Felix Voon, Efry Arwis, Syahz Rahman & Syed Al-Faidzal - Concept & Ideation: Hannah Delisha Directed & Edited by: Khairul Hazwan Produced & Arranged by: Azmi Saat - String: Bajai Guitar: Beby Bass: Azmi Mix & Mastering: Ahmad Huzaini - Assistant Director: Ewan Sharimz D.O.P: Suhaimi Yayanto 2nd Unit: Aizat AP PM: Mysara - Wardrobe: HM.Co Millennium Badra Kuala Lumpur - Venue: The FOOD Tree - #AJL35 #AJL35Medley #AJL #AnugerahJuaraLagu #ValientMusic

Lembah Kesepian - Haqiem Rusli | #AJL34

1960584
22917
2940
00:07:49
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Ernie Zakri ‘berbunyi’ tak menang AJL34 - “Saya kecewa dengan keputusan, apa lagi nak kena bagi?”

589232
12953
4323
00:03:45
19.02.2020

AJL34 kali ini memang penuh dengan kisah kontroversi dan sensasi antaranya adalah Aina Abdul dan Drama Band... kini Ernie Zakri yang mempertaruhkan lagu Ku Bersuara memberi respon kepada keputusan malam itu. Baca artikel lain: Bawa mesej bunuh diri, persembahan Aina Abdul di AJL34 🤍

Vokal Terbaik #AJL34 | Hafiz Suip - Kisah Cinta Kita

201551
2343
562
00:01:31
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

AJL34 Medley - Adam, Yuka & Azmi (Featuring. Scifunk)

356901
5252
483
00:05:43
30.01.2020

#AJL34 Medley - Adam Malek, Yuka Kharisma & Azmi Saat (Featuring. Scifunk) A collaboration project between Valient Music & Scifi Records 01. Faizal Tahir - Ragaman 02. Kugiran Masdo - Dinda 03. Hafiz Suip - Kisah Cinta Kita 04. Drama Band - Drama 05. Naim Daniel - Sumpah 06. Akim & The Majistret - Rampas 07. Hazama - Peneman 08. Ernie Zakri - Ku Bersuara 09. Aina Abdul - Sumpah 10. Dato’ Sri Siti Nurhaliza - Anta Permana 11. Haqiem Rusli - Lembah Kesepian 12. Aman Ra - Bangun #AJL #AnugerahJuaraLagu

Ramlah Ram Terbukti Masih Berbisa | #AJL34

168786
2117
139
00:01:09
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Persembahan Terbaik #AJL34 | Hafiz Suip - Kisah Cinta Kita

204092
2122
186
00:01:48
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Ragaman - Fairuz Misran | #AJL34

479356
6791
615
00:04:57
09.02.2020

Selepas pengumuman 12 lagu yang terpilih untuk bertanding di Anugerah Juara Lagu 34 pada November lalu, setiap finalis telah menghabiskan masa yang ada membuat persiapan rapi, baik dari segi vokal mahupun persembahan, demi memastikan peluang beraksi di pentas berprestij AJL tidak disia-siakan. Siapakah yang bakal merangkul gelaran Juara Lagu, Persembahan Terbaik serta Vokal Terbaik? Saksikannya secara langsung di YouTube saluran TV3Malaysia, jam 9 malam pada 9 Februari 2020. Finalis AJL 34: Rampas - Akim & The Majistret Ragaman - Fairuz Misran Dinda - Kumpulan Masdo Sumpah - Aina Abdul Ku Bersuara - Ernie Zakri Anta Permana - Bob Yusof Peneman - Hazama The Penglipurlara Kisah Cinta Kita - Hafiz Suip Sumpah - Naim Daniel Bangun - Aman Ra Drama - Drama Band Lembah Kesepian - Haqiem Rusli

Ryuk Death Note Makeup Transformation | Drama Band AJL34 | Behind the scene

29096
404
25
00:03:11
14.02.2020

Ryuk Death Note makeup transformation by me 🤍makeuptheorist untuk vocalist 🤍dramaband yang super cool !! thank you abg 🤍aepul.roza for trusting me 🙏🏼🙏🏼 - Sebenarnya, Hasil ni nak siapkan hampir 2 jam setengah tapi Qira lajukan lah ye jadi 3 minit. Alhamdulillah , nasib baik semalam I bawa photographer import khas 🤍adhmzln , suami tite🤍 Dia lah photographer, videographer & PA . tolong Qira blow dry makeup & gam gigi tibahhh! hihihi thank you tulang rusuk ku hehe 😉 - Family Qira di JB pun support dari jauh. non stop call and whatsapp tanya “bila nak keluar ni?” - hehe btw ni first time qira makeup artis & makeup special effects untuk siaran langsung. Siaran langsung guys. So, masa and disiplin semua kene punctual, nak kejar masa. nak make sure semua terletak. So, memang nervous semualah ada time tu. Biasa Qira make up client yang ada event event tertentu sahaja. - Syukur sangat, mata tak terjatuh. ( itu yang paling risau ) hehe Insyallah, lepas ni Qira akan lebih lagi study study dan study dan tajamkan lagi skills. 🔥 - Terima kasih juga untuk sokongan & kata kata semangat korang untuk Qira yang dari facebook , twitter, instagram and by call. terima kasih banyak 😫🙏🏼 Follow my artwork ig 🤍makeuptheorist - xxxx, Aqirazlah 🌷

Opening #AJL34 2020

7008
98
17
00:09:02
09.02.2020

Aina Abdul Sumpah Live AJL34 at Axiata Arena

90135
1438
158
00:07:40
09.02.2020

#ajl34 #ainaabdul#gamatdewan

BACKSTAGE #AJL34 ANTA PERMANA DATO SRI SITI NURHALIZA & BOB YUSOF

104451
1341
136
00:02:59
10.02.2020

Beginilah keadaannya di belakang pentas #AJL34 .. ladyboss kakiti 🤍ctdk sempat berlatih lagi demi memberikan sokongan buat lagu #AntaPermana bersama 🤍bobyusof . Setelah berbelas tahun lamanya tidak beraksi di pentas AJL, akhirnya dapat juga peminat2 🤍ctdk menyaksikan EPIC moment ini. Bestkan?!! 🌹🌹😍😍😘😘 #sitinurhaliza #fans #idola

Opening #Ajl34 Fan Cam

7811
106
9
00:07:35
13.02.2020

Bedah Vokal: Ku Bersuara #Ajl34

1783
88
22
00:01:12
29.09.2021

#ErnieZakri #Voice

PROMO AJL 34

12670
184
75
00:03:58
04.02.2020

Jangan lupa subscribe guys !!!!!

AJL 34 : BRAND AD TV3 (2020)

12559
111
62
00:01:01
23.01.2020

Brand Ad untuk AJL ke 34 bertemakan Warna Warna Suara.. Bakal dipersembahkan di Axiata Arena Bukit Jalil pada 9hb Februari 2020 Siaran Langsung di TV3.

The Colors of voices - Lah Ahmad & Liza Hanim #AJL34

3665
78
6
00:01:41
11.02.2020

Rehearsel #ajl34 Lah Ahmad cover - di pintu syurga(Dayang Nurfahizah) medly Liza Hanim cover - biarkanlah (Drama Band) using - Q2N 4K ZOOM

Episode 2: How Aina Abdul's Dress for #AJL34 Is Made #nazlivingastyle #sumpahainaabdul #roadtoAJL34

1752
61
10
00:08:14
24.03.2020

Many elements of practicality and comfort had to be focused on when styling for a finalist who will be performing for the prestigious night of #AJL34. All details had to be on point and the presentation could not go down that simple. It might have appeared simple to some, but we can definitely assure you that the works behind every detail were meticulously-crafted. In short, DIVINE. It didn't take much for me to put my trust in T. Syahmi’s vision as he's already known as an incredibly-talented young designer with enough skills and experience to carry the task. With great enthusiasm and love put into the creation, he and his atelier team managed to successfully give birth to this dress that definitely has its own iconic character and soul. Catch the rest of these stories in my upcoming episode. Find Aina Abdul on Instagram and Youtube: 🤍 🤍 OFFICIAL INSTAGRAM OF T. SYAHMI (Fashion Designer) 🤍 SEE MY LAST VIDEO | Episode 1: 32 DAYS Before SUMPAH Aina Abdul at #AJL34 Social Media & Contact Info INSTAGRAM: 🤍 BUSINESS EMAIL: nazlivingastyle🤍gmail.com TWITTER: 🤍 ADDRESS: NO. 50, USJ 9/5 H, 47620 SUBANG JAYA, SELANGOR, MALAYSIA

#AJL34 - 1 hour before ‘dry run’ rehearsal. Backing Vocals refresh parts santai santai. AJL34

747
39
1
00:05:03
10.02.2020

#AJL34 Compilation Backing Vocal parts for Finalis AJL34 Anugerah Juara Lagu 34 Jadlobo Babyakmal Widy Yuaz

SUMPAH - Aina abdul #AJL34 #AJL FANCAM

1945
60
3
00:05:14
10.02.2020

#AJL34 FANCAM

Fesyen Slo-Mo Selebriti-Selebriti di Karpet Merah #AJL34

17009
138
27
00:02:12
10.02.2020

Fesyen slo-mo selebriti-selebriti di Karpet Merah #AJL34

Назад
Что ищут прямо сейчас на
AJL34 dacoord Bahubali Smuk OP abdukarim mirzayev russkie skazki xenonuk widebody Sers mexq em Ao Vivo filmiki playshqip programmiersprache Female singer uk burj khalifa xbox series x rdna2 Von cocuk sarkisi Маалымат медиа eingabe Виза